Agenda


Roxeanne Hazes in line-up Nickelodeon Familie Festival

Festival

Roxeanne Hazes in line-up Nickelodeon Familie Festival

zo 25 augustus 2019 t/m ma 26 augustus 2019 - Met nog iets meer dan twee weken te gaan, voegt Nickelodeon een nieuwe naam toe aan de line-up van het hun familiefestival. Roxeanne Hazes staat op zondag 25 augustus op het hoofdpodium van het Nickelodeon Familie Festival aan het Almeerderstrand in Almere.

Met nog iets meer dan twee weken te gaan, voegt Nickelodeon een nieuwe naam toe aan de line-up van het hun familiefestival. Roxeanne Hazes staat op zondag 25 augustus op het hoofdpodium van het Nickelodeon Familie Festival aan het Almeerderstrand in Almere.
 
De dag is gevuld met optredens van onder anderen MAAN, Ronnie Flex & Deuxperience, Broederliefde, Kalvijn en STUK. Vorig jaar introduceerde Nickelodeon het festival als afsluiter van de zomervakantie en ook dit jaar kunnen families de vakantieperiode weer goed afronden op deze manier. Op zondag 25 augustus staat het podium op z’n kop met de coolste live-acts en Q&A’s van de bekendste artiesten en YouTubers van Nederland.
 
Roxeanne Hazes brak door in Nederland met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. En er verschijnt binnenkort meer nieuwe muziek van de zangeres. Ze kijkt enorm uit naar haar optreden tijdens het Nickelodeon Familie Festival en zegt hierover: "Ook ik ben opgegroeid met Nickelodeon, dus dat ik op dit leuke festival mag optreden vind ik een onwijze eer. Nick Jr. en Nickelodeon richten zich op kinderen van alle leeftijden. Voor ieder wat wils, dus. Het wordt ongetwijfeld een super leuke dag!"
 
Naast optredens van verschillende Nederlandse artiesten, kunnen kinderen ook bekende YouTubers en artiesten van dichtbij ontmoeten tijdens Meet & Greet-sessies, met onder anderen Kalvijn, Stefan de Vries, Ronald van Het GamePortaal, Sterre Koning, Stefania, Mylene & Rosanne, 4LIFE, Denise-Anna, Dirk Scheele, Nienke van Dijk, Wout Verstappen en Kaj van der Voort. En dit is nog niet alles, want naast deze sterren sluit ook de cast van De Ludwigs zich aan voor Meet & Greets en kunnen de bezoekers hun favoriete Nickelodeon en Nick Jr.-helden SpongeBob SquarePants, Chase, Marshall en Skye van PAW Patrol, De Turtles, Shimmer & Shine, Peppa Pig en Top Wing van dichtbij ontmoeten voor een high five.
 
Meer informatie over de kaartverkoop en de programmering van het Nickelodeon Familie Festival vind je op www.nickelodeon.nl/festival of op Facebook. Volg ook @Nickelodeonnederland op Instagram.