Agenda


PromZ.live

Beurs

PromZ.live

di 7 mei 2019 t/m wo 8 mei 2019 - Zijn promotionele producten, give-aways en relatiegeschenken duurzaam? De bedrijven die gespecialiseerd zijn in de cadeautjes die de band met een merk of bedrijf moeten versterken zijn volop bezig om deze vraag te beantwoorden. Duurzame business gifts zijn daarom een belangrijk thema op PromZ.live.

Zijn promotionele producten, give-aways en relatiegeschenken duurzaam? De bedrijven die gespecialiseerd zijn in de cadeautjes die de band met een merk of bedrijf moeten versterken zijn volop bezig om deze vraag te beantwoorden. Duurzame business gifts zijn daarom een belangrijk thema op PromZ.live.


Op het jaarlijkse event tonen de aanbieders van promotionele producten hun nieuwe portfolie aan eenieder die verantwoordelijk is voor de aanschaf van deze 'tastbare marketing' items. Dit jaar wordt voor het eerst de Kromhouthal in Amsterdam aangedaan.


Het seminarprogramma van PromZ.live staat grotendeels
in het teken van een verantwoorde inzet van promo-items en business gifts. Zo presenteert Martin de Winter (Hokra) een concreet inkoopproces voor duurzame promotionele artikelen en geven Martijn Nillesen en Kees-Jan Rozestraten (beide van De Combinatie van Factoren) hun visie op dit actuele marketeer dilemma. Op de exhibition floor is een speciale Duurzaam&Eco straat met specialisten in maatschappelijke verantwoorde promotionele producten.