Agenda


Ontdek werk van jonge fotografen tijdens Fresh Eyes

Beurs

Ontdek werk van jonge fotografen tijdens Fresh Eyes

do 17 september 2020 t/m zo 20 september 2020 - Amsterdam is een nieuwe fotobeurs rijker: Fresh Eyes. De beurs vol werk van aanstormend fotografietalent vindt in de derde week van september plaats in de Gashouder in Amsterdam.

De economische gevolgen van de pandemie zijn voor veel sectoren ingrijpend, waaronder ook de kunst- en cultuurwereld. De meeste beurzen en tentoonstellingen zijn geannuleerd of uitgesteld, waardoor fotografen op wereldwijde schaal een podium wordt ontnomen. De organisaties achter GUP Magazine en Haute Photographie bundelden daarom de krachten voor Fresh Eyes: om ze soelaas te bieden en de afstand tussen talent en toeschouwer te verkleinen.
 
Fresh Eyes biedt behalve onvertoond werk ook rondleidingen met gidsen, een avondprogramma en een boekenmarkt. Ook wordt de nieuwe editie van GUP Magazine en het boek Fresh Eyes 2020 gepresenteerd, waarin het werk van de aanstormende talenten geëtaleerd wordt. Een selectie van 100 net afgestudeerde en autodidact fotografen die hun plek nog moeten veroveren.
 
Meer informatie en tickets op de site van Fresh Eyes