Agenda


FIRST ART FAIR

Nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst - Beurs

FIRST ART FAIR

wo 16 januari 2019 t/m zo 20 januari 2019 - De FIRST ART FAIR is een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst, met een brede selectie van kunst van hoog niveau. Op dit vijfdaagse evenement zijn schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en juwelen te koop van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars, verdeeld over de stands van ruim 30 geselecteerde galerieën uit het hele land.

De FIRST ART FAIR is een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst, met een brede selectie van kunst van hoog niveau. Op dit vijfdaagse evenement zijn schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en juwelen te koop van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars, verdeeld over de stands van ruim 30 geselecteerde galerieën uit het hele land.


De beurs biedt een breed spectrum aan stijlen, van abstract tot figuratief. De FIRST ART FAIR richt zich op een publiek dat kunst kiest die past bij de eigen persoonlijkheid. Liefhebbers van inspirerende en esthetische kunst, waarin passie en vakmanschap een belangrijke rol spelen.


Monumentaal werk 

Op de FIRST ART FAIR zullen vijf monumentale werken van Melanie Visser geëxposeerd worden.
Haar werk benoemt ze als ‘filosofisch realisme’, een term die aangeeft dat de zoektocht naar dé Waarheid en het Mysterie van het Zijn haar werk inspireren. De monumentale grafiettekeningen, ingebrand in transparant polystyreen, hebben een verwantschap met de etsen van de befaamde 17de eeuwse etser Hercules Seghers. 


Artist Talks

De kunstliefhebber die graag meer wil weten over de achtergrond van de kunstwerken die hij op de FIRST ART FAIR ziet, kan op donderdag 17 en vrijdag 18 januari de Artist Talks bijwonen. Het programma wordt op de website gepubliceerd.