Agenda


Effie Campus

Event

Effie Campus

di 21 mei 2019 - Effie Awards organiseert voor de tweede keer de succesvolle Effie Campus, met als doel een effectiviteitscultuur te stimuleren door kennis en inzichten te delen. Tijdens het evenement presenteren effectiviteitsexperts, recente Effie-winnaars, juryleden van de Effie Awards en onderzoekbureaus hun cases, inzichten en visies op effectiviteit.

Effie Awards organiseert voor de tweede keer de succesvolle Effie Campus, met als doel een effectiviteitscultuur te stimuleren door kennis en inzichten te delen. Tijdens het evenement presenteren effectiviteitsexperts, recente Effie-winnaars, juryleden van de Effie Awards en onderzoekbureaus hun cases, inzichten en visies op effectiviteit.


Mary Hoogerbrugge, namens de Stuurgroep Effie Awards: 'Op de Effie Campus brengen recente winnaars en de juryleden hun kennis over effectiviteit naar buiten en worden de ins-en-outs van het schrijven van een winnende case gedeeld. De Effie Campus is interessant voor iedereen die van de winnaars en experts wil leren.'


Het initiatief, dat een samenwerking is van VEA en BVA , sluit aan bij de ambitie van Effie Awards om zich te positioneren als kennisinstituut. De Effie-cases laten zien op basis van welke strategische inzichten en keuzes de resultaten zijn behaald. Op de Effie Campus is er ook aandacht voor het schrijven van een goede Effie-case, het belang van gedegen onderzoeksresultaten en het juryproces.


De Effie Campus is bedoeld voor iedereen die wil leren over effectiviteit: adverteerders en bureaus. En voor iedereen die een goede start wil maken met het schrijven van een Effie-case. Het evenement vindt plaats bij Lab 111 in Amsterdam.