Agenda


CES Unveiled Amsterdam in Beurs van Berlage

Event

do 17 oktober 2019 t/m vr 18 oktober 2019 - Voor de derde keer op rij brengt CES Unveiled in Amsterdam leidinggevenden, media en influencers in de techwereld samen om de nieuwste technologietrends en innovaties uit Nederland en omliggende Europese landen te verkennen. Dit jaar vindt het evenement plaats op 17 oktober in de Beurs van Berlage.

Voor de derde keer op rij brengt CES Unveiled in Amsterdam leidinggevenden, media en influencers in de techwereld samen om de nieuwste technologietrends en innovaties uit Nederland en omliggende Europese landen te verkennen. Het evenement vindt plaats op 17 oktober in de Beurs van Berlage. 


Overheidsfunctionarissen en hoogwaardigheidsbekleders waaronder Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat; ZKH Prins Constantijn van Oranje, Special Envoy bij TechLeap.NL en Pete Hoekstra, ambassadeur van de Verenigde Staten, zullen inzichten delen over opkomende trends in de industrie, waaronder 5G, mobiliteit, energie & milieu en smart cities.

Namens TechLeap.NL presenteert Prins Constantijn een deel van de Nederlandse startup-delegatie die naar verwachting aanwezig is op CES 2020 in Las Vegas. CTA executives Gary Shapiro, CEO en voorzitter; Karen Chupka, EVP van CES en Steve Koenig, VP marktonderzoek, zullen ook vooruitblikken op wat komen gaat op CES 2020 tijdens de ‘CES 2020 Preview and Trends in Technology’-sessie.

Dit jaar biedt CES Unveiled een 'Tech for Good'-traject en ook matchmaking- en investeerdersevenementen voor startups en leidinggevenden.