Agenda


Kabbala. De kunst van de joodse mystiek

Kabbala. De kunst van de joodse mystiek
vr 29 maart 2019 t/m zo 25 augustus 2019 - Het Joods Cultureel Kwartier in Amsterdam hult zich binnenkort in geheimzinnige sferen met een grote tentoonstelling over kabbala, de mystieke traditie van het jodendom. Bezoekers krijgen een gevarieerd beeld van deze oude traditie, die ook popsterren als Madonna en David Bowie inspireerde. Voor het eerst wordt een tentoonstelling gehouden die de vele aspecten van kabbala toont in onverwachte combinaties van eeuwenoude objecten en moderne kunstwerken.
Lees verder »

Neuhaus

Tijdelijke academie in het teken van Bauhaus - Event

Neuhaus
zo 19 mei 2019 t/m do 19 september 2019 - De programmering van Het Nieuwe Instituut staat de komende vier maanden in het teken van meer-dan-menselijke kennis. Onder de noemer van Neuhaus opent er 100 jaar na de oprichting van het Bauhaus een tijdelijke academie. Bezoekers worden daarbij meegenomen op een verkenning van wat het betekent als de mensheid de wereld zou leren ervaren zonder zichzelf centraal te stellen.
Lees verder »

Duran Lantink: Old Stock

Duran Lantink: Old Stock
za 13 juli 2019 t/m zo 27 oktober 2019 - Het Centraal Museum Utrecht presenteert in de expositie Old Stock nieuw werk van de internationaal snel rijzende modeontwerper Duran Lantink (Den Haag, 1987). De originele Nederlandse modeontwerper opereert op het snijvlak van kunst en mode en staat bekend om zijn eigenzinnige visie op duurzaamheid.
Lees verder »

Nazomer programma Beeckestijn Business School

Nazomer programma Beeckestijn Business School
ma 19 augustus 2019 t/m ma 29 juli 2019 - Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, online communicatie & customer management en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn Business School ook korte opleidingen die verdieping bieden binnen een vakgebied en op maat gemaakte in-company trajecten. Dit is het programma voor de maand augustus:
Lees verder »

Omnient Leaderschip Experience

Omnient Leaderschip Experience
vr 30 augustus 2019 t/m za 31 augustus 2019 - Saskia Roell en Jacqueline Smit organiseren een tweedaagse workshop in Amsterdam: Omnient Leaderschip Experience. Deze ervaring moet helpen op je onbewuste wat bewuster te maken.
Lees verder »

Street art festival Pow!Wow! in Rotterdam

Street art festival Pow!Wow! in Rotterdam
zo 15 september 2019 t/m zo 15 september 2019 - Het Afrikaanderplein in Rotterdam is op 15 september het toneel van de tweede editie van street art festival Pow! Wow! in Nederland.
Lees verder »

Future TV Advertising Forum Amsterdam

Future TV Advertising Forum Amsterdam
ma 16 september 2019 - Op maandag 16 september organiseert het Engelse Mediatel in samenwerking met Screenforce voor het eerst in Nederland het Future TV Advertising Forum. Nieuwe denkwijzen, processen en technologieën worden gepresenteerd die duidelijk maken in welke richting TV advertising zich ontwikkelt. Het programma is ambitieus opgezet met toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland. Future TV Advertising Forum Amsterdam is het nieuwste event dat wordt toegevoegd aan de reeks gelijknamige forums die al bestaan in Londen, Toronto, Sydney en Manchester.
Lees verder »

Online Radio Day

Online Radio Day
wo 9 oktober 2019 - Na de succesvolle eerste editie pakt de organisatie van de Online Radio Awards in 2019 uit met het dagprogramma Online Radio Day in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De Online Radio Awards worden jaarlijks in samenwerking met en tijdens Dutch Media Week uitgereikt aan de beste online radiomakers en podcasters.
Lees verder »

Simon Sinek: Purpose Driven Leadership

Simon Sinek: Purpose Driven Leadership
ma 4 november 2019 - Schrijver, denker en spreker Simon Sinek, bekend van de invloedrijke bestseller 'Begin met het waarom' en zijn inspirerende (TED-)talks, komt naar Amsterdam voor een exclusiefseminar. Hij zal in Theater Amsterdam onder andere spreken over zijn nieuwste boek 'Het oneindige spel', dat op 15 oktober bij Uitgeverij Business Contact zal verschijnen.
Lees verder »