Veloretti breidt netwerk retailpartners uit met meer dan 35 winkels

Veloretti breidt netwerk retailpartners uit met meer dan 35 winkels

06-05-2024 (09:17) - Marketing

Veloretti, het Nederlandse fietsenmerk dat in 2022 werd overgenomen door Pon.Bike, vergroot het netwerk aan retailpartners met 26 nieuwe fietswinkels, waardoor het totale aantal op 36 komt. De onafhankelijke fietsenwinkels zijn verspreid over alle regio's van Nederland.

“Veloretti begon als een premium online fietsenmerk, maar we weten hoe belangrijk het is om ook offline een uitstekende ervaring te hebben. Daarom is de samenwerking met meer dan 35 onafhankelijke fietsenwinkels door heel Nederland zo'n belangrijke mijlpaal. Met dit nieuwe hybride model zijn we voor klanten makkelijker te bereiken en bieden we snellere service, terwijl we ook het aankoop- en montageproces versnellen.” zegt Ferry Zonder, Founder van Veloretti.

Op de Veloretti-website kunnen mensen een lokale retailpartner vinden om rechtstreeks een afspraak te maken. De winkels bieden verschillende services aan zoals gratis proefritten op de Ivy en Ace Two fietsen bij retailpartners, zodat klanten zelf de kracht van elektrisch rijden kunnen ervaren.

Montageservice

Daarnaast is er in de winkles demMontageservice voor klanten. Veloretti fietsen worden standaard bezorgd tot aan de voordeur, inclusief een toolkit voor een minimale afrondende montage. Echter, voor klanten die direct de weg op willen en geen tijd hebben voor het montagewerk, bieden de retailpartners deze service aan.

Reparatie- en onderhoudsservice zodat fietsers weten waar ze terecht kunnen mocht er iets aan de hand zijn met de fiets. 


Bureaus

Media

Economisch