Met My Way parkeer je slimmer, en reis je soepeler

Met My Way parkeer je slimmer, en reis je soepeler

08-05-2024 (16:39) - Marketing

My Way, voorheen bekend als Vicky, heeft sinds december 2023 een rebranding ondergaan in samenwerking met Fitzroy en BAAS Amsterdam. De nieuwe My Way is meer dan alleen een parkeerapp: het is een revolutie in mobiliteitsoplossingen, gericht op het aanpakken van de uitdagingen van stedelijk parkeren en het bieden van een vernieuwende kijk op reizen in en naar de stad.

Het in 2017 door Pieter Groot, Steven Kesler en Sander Kok opgezette Vicky gaat sinds 6 mei 2024 officieel door het leven als My Way. My Way is een pionier in het overnemen van leegstaande parkeerplaatsen van bedrijven, vastgoed, hotels en restaurants en biedt gebruikers de mogelijkheid om snel, met zekerheid en tegen lagere kosten te parkeren ten opzichte van op straat. Door het garanderen van beschikbare plekken via vooraf reserveren, in samenkomst met een A tot Z routeplanning, biedt My Way een nieuwe ervaring voor stedelijke reizigers. Aan de andere kant van het platform profiteren ondernemers van de extra aanloop.

"Met My Way dagen we de conventionele benaderingen uit en bieden we voor zowel de parkeerder als de ondernemer een nieuwe standaard in mobiliteitsoplossingen. Door onze efficiënte integratie met de voornaamste aanbieders van bestaande parkeersystemen, is onze oplossing niet alleen zonder moeite te implementeren maar ook snel schaalbaar. Binnen mum van tijd lanceren we nieuwe locaties binnen ons groeiende netwerk, die we vervolgens met unieke campagnes onder de aandacht brengen bij onze gebruikers. My Way stimuleert zowel avontuur als efficiëntie in stedelijke mobiliteit", Pieter Groot, founder van My Way.

Groot succes

Het succes en de populariteit van My Way blijkt uit recente cijfers. Niet alleen biedt het platform sinds begin 2024 230% / (+340) meer parkeerlocaties in de stad aan dan 12 maanden ervoor, ook is het aantal gebruikers meer dan verdubbeld (110%). My Way is actief in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, ‘s-Hertogenbosch en nog 26 andere steden in Nederland.

Meer dan een parkeerapp

My Way is niet zomaar een parkeerapp: via de app plannen reizigers hun reis van A tot Z. Naast parkeren op voorhand gereserveerde parkeerplekken, krijgen gebruikers via de “last mile” functie in de app routeadvies tot de eindbestemming. Met (voice control) in-app navigatie, OV-advies en vooraf te boeken Uber taxi's biedt My Way een overzicht van beschikbare routeopties inclusief bijbehorende prijzen. Bovendien toont de app welke faciliteiten de parkeerlocatie biedt. Denk aan oplaadpunten voor elektrische auto's, een bar of café, een lift, receptie en andere voorzieningen die parkeren extra aantrekkelijk maken.

“In tegenstelling tot veel traditionele parkeeroplossingen die voornamelijk gericht zijn op vastgoedbeheer of slagboomsystemen, is onze app ontwikkeld met de nadrukkelijke focus op de wensen en behoeften van de gebruiker. Dit doen we door een uniforme gebruikservaring te bieden die voor alle type parkeergarages gelijk is. Bovendien onderscheiden wij ons met een uitzonderlijke klantenservice die altijd klaarstaat om de gebruikerservaring te personaliseren en te verbeteren. Hierdoor bieden wij niet alleen een parkeeroplossing, maar een algehele ervaring die klantloyaliteit en tevredenheid stimuleert", aldus Steven Kesler, founder van My Way.

Kansen voor ondernemers

Niet alleen biedt My Way voordelen voor automobilisten, ook voor ondernemers biedt het platform interessante mogelijkheden. Het verhuren van parkeerplaatsen via My Way biedt meer zichtbaarheid, extra omzet en potentieel nieuwe klanten. Op bedrijfspagina’s in de app promoot My Way de unieke punten van de betreffende locatie. Onder andere RAI Amsterdam, WestCord, CBRE, Park Centraal, Hotel OKURA Amsterdam, Theater Amsterdam, Zoku Amsterdam, George Marina en nog meer dan 40 andere pioniers werken samen met My Way.

 


Bureaus

Media

Economisch