Happy Horizon blinkt uit bij Emerce100

Happy Horizon blinkt uit bij Emerce100

26-04-2024 (11:36) - Awards

Creative digital agency Happy Horizon doet het erg goed bij het Emerce100 imago-onderzoek. Video-agency Viduate, onderdeel van de groep, bemachtigde zes en een half van de zeven sterren in de categorie 'videobureaus' en pakt daarmee de eerste plaats in deze categorie. Naast deze score eindigt Happy Horizon hoog in andere andere categorieën. Andere labels van het bureau, zoals Energize en Vertigo 6 presteerde ook goed bij het onderzoek. 

Voor de negentiende editie van de Emerce100 werkte de Emerce redactie opnieuw samen met het onderzoeksbureau Motivaction. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Ongeveer duizend bedrijven zijn beoordeeld op een zevenpuntsschaal in tientallen verschillende online rubrieken. De uitkomst is niet alleen een erkenning voor winnende deelnemers, maar vertelt consumenten ook over de bedrijfskwaliteit van deelnemers.

De beoordeling werd gegeven door vakmensen werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business. Deelnemende bedrijven werden onderverdeeld in verschillende categorieën en beoordeeld op meerdere richtlijnen waaronder ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Daarnaast werd ook de Net Promoter Score (NPS) meegeteld, die laat zien in hoeverre de beoordelaars een bedrijf zouden aanraden aan vrienden of collega’s. 

Viduate op 1

Tim Viergever, managing Director bij Viduate, is trots op de nummer 1 positie: “Al een aantal jaar schommelen we zo rond de 1e en 2e plaats. We hebben afgelopen jaar nog een stapje extra gezet en nu een prachtige eerste plaats weten te pakken. Dat is een mooie bevestiging dat we goed werk leveren en dat klanten tevreden zijn"

"Deze waardering komt ook mede voort uit alle toffe projecten die we als onderdeel van Happy Horizon voor onze gezamenlijke klanten oppakken. Daarom ook een compliment naar de rest van de Happy Horizon groep en alle labels die ook hoog eindigen!”, aldus Viergever.

Nog meer uitblinkers

Veel bedrijven uit de Happy Horizon groep scoren erg goed in de Emerce100 2024. Niet alleen Energize eindigt op de tweede plaats in de categorie ‘Digital Agency online campaign’, ook Vertigo 6 staat op plek twee (6 uit 7) in de categorie beste ‘Social en Content Bureaus’. Happy Horizon scoort zelf ook een aantal mooie posities. In de categorie ‘Digital Marketingbureaus groot’ bemachtigt het een 2e plek. En in de categorieën ‘E-commercebureaus’ en 'Bureaugroep' de derde plaats.